Verzekeringen gids

Terug naar Verzekeringen startpagina

Start  »  Gids  »  V  »  Verzekeringen  »  Verzekering overige

Verzekering overige gids

Verzekeringen gids

1. ArtsenZeker.nl
ArtsenZeker.nl biedt artsen en andere medici een eigen virtuele assurantiekantoor, waarin verzekeringen voor medici snel, simpel en goedkoop kunnen worden afgesloten. Verder bieden wij ook veel aantrekkelijke particulieren schadeverzekeringen.

http://www.artsenzeker.nl/

2. DGA risicoverzekering - Zwitserleven.nl
Pensioenopbouw is meer dan alleen geld opzij zetten voor uw oudedagsvoorziening. Uw nabestaanden goed verzorgd achterlaten na uw overlijden is minstens zo belangrijk. Zwitserleven biedt u verschillende keuzes.

http://www.zwitserleven.nl/dga/overzicht

3. Finance-insurance.nl
Finance & Insurance is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van kredietverzekering, credit management, factoring, werkkapitaal financiering en beheer van debiteuren.

http://www.finance-insurance.nl/

4. Henskens Yachtverzekeringen
In uw kostbare vrije tijd moet u niet hoeven nadenken over risico's. Daarom verdient uw boot een verzekering maat. De medewerkers Henskens Yachtverzekeringen vertoeven regelmatig op het water. Zij delen dus met u de passie voor het water

http://www.henskensyachtverzekeringen.nl/

5. Horatio Assurance Group
Horatio Assurance Group is een jong bedrijf met een respectabel curriculum. Het zeer ervaren team van bedrijfseconomen, registeraccountants, business valuators, schade-auditors en gerechtelijk deskundigen beschikt over bijzondere expertise op het gebied van verzekeringen

http://www.assurance.nl/

6. Scootmobiel verzekeringen
Met een scootmobiel wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw vrijheid en mobiliteit. Dit betekent dat u overal heen wilt en dus gebruik zult gaan maken van het verkeer. Fietspaden, wegen en de meeste openbare gebouwen zoals winkelcentra zijn immers toegankelijk voor bestuurders.

http://www.scootmobiel.nl/scootmobiel-verzekering

7. Tablet Verzekering
Goedkoop uw Tablet verzekeren - Verzeker uw kostbare Tablet PC bij een specialist op dit gebied.

http://www.tablet-verzekering.nl/

8. Verzekerd met Advies
Verzekerd met Advies is het nieuwe concept van Nh1816 en is sinds 28 april online. De website moet een platform worden ter promotie van de lokale advieskantoren.

https://www.verzekerdmetadvies.nl/

9. Verzekering keert niet uit - Verzekeraarklachten.nl
Problemen met uitkeringen van de verzekering? Een discussie die al lang aan de gang is? Verzekeraarklachten.nl biedt advies en begeleiding, ideaal!

http://www.verzekeraarklachten.nl/

10. Verzekering rieten dak
Dankzij de rietpolis hoeft u geen genoegen meer te nemen met hoge verzekeringspremies. Bij een hoge premie loont het de moeite om enkele partijen te vergelijken.

http://www.rietdekkervanginkel.nl/nl/verzekeren

11. Verzekeringsnieuws
Op VerzekeringsNieuws treft u dagelijks actuele en praktische informatie over verzekeringen, hypotheken, lenen, sparen en pensioenen.

http://www.verzekeringsnieuws.nl/verzekering

12. Verzuim veiling
De werkwijze is als volgt, een bedrijf meldt zich aan via www.verzuimveiling.nl waarna alle deelnemende maatschappijen een melding krijgen dat er een nieuwe veiling is, de maatschappijen hebben vervolgens 3 werkdagen de tijd om te bieden.

http://www.verzuimveiling.nl/

13. Woekerpolisproces
Website over claims tegen, en terugbetalingen over beleggingsverzekeringen

http://www.woekerpolisproces.nl/

14. www.verzekeringen.com
Een onafhankelijk consumentenportaal, vrij van commercie. We informeren consumenten over actuele ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt en geven daarnaast basale informatie over de diverse gangbare verzekeringsvormen.

http://www.verzekeringen.com/